Bayat Anaokulu
Çorum cad. No58D Bayat/ÇORUM

VİZYON

21.yüzyılın çağdaş eğitim düzeyine erişmek için Atatürk ilkelerinden ödün vermeyen, çağdaş dünyaya ayak uydurabilen, yeniliklere açık, akılcı, dinamik, sorumluluğunu bilen, pozitif düşünebilen, öz kültürünü tanıyan, koruyan, kendine güvenip fikirler üretebilen, sosyal, sanatsal ve sportif etkinliklerdeifade edebilen, bireylerin derinliklerde saklı cevherlerini ortaya çıkarmak sevgi saygı ve höşgörü tohumları ekmek.

MİSYON

Tarihine ve kültürüne bağlı Gücünü tarihinden alan , Cumhuriyetimizle yaşıt Okul kültürünü benimsemiş Bilime, gelişmeye, teknolojiye önem veren,pırıl pırıl geleceğin mimarları olacak çocuklarımıza hak ettikleri sevgi,şefkat ve kültürü kazandırarak çağdaş ve sağlam temellere sahip bir kültür oluşturmak.Milli ve manevi değerlere sahip aynı zamanda modern düşünebilen dengeli bireyler yetiştirmek. Okul öncesi eğitiminin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı okula hazırlamak.

Öğretim Şekli :ikili

ikili